Selverkjennelse
menneskelig vekst
og bedre helse
 • Audun Myskja

  Faglig leder for Senter for Livshjelp, Overlege, spesialist i allmennmedisin, Fellow i nevrologisk musikkterapi, Sertifisert Tomatiskonsulent, Forfatter og musiker, med utstrakt foredrags- og kursvirksomhet i inn- og utland

  Audun Myskja er overlege og spesialist i allmennmedisin, og har en doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen. Han driver Senter for livshjelp sammen med sin kone Reidun Myskja, et tverrfaglig prosjekt som legger vekt på hjelp til selvhjelp. Audun Myskja holder en rekke kurs og foredrag i inn- og utland og har vunnet flere priser, blant annet Den norske legeforeningens Kvalitetspris. Han er fagveileder for Nasjonalt Kompetansesenter for kultur, helse og omsorg og leder Helsedirektoratets innføring av musikkbasert miljøbehandløing som kvaligtetshevning av omsorg for personer med demens og andre sårbare grupper. Audun Myskja har skrevet 22 fagbøker, gitt ut en rekke CDer og DVDer med musikk og trening for avspenning og helse, og har ledet en rekke prosjekter i organisasjoner og kommuner.

  Curriculum Vitae: Last ned
 • Reidun Myskja

  Daglig leder for Senter for Livshjelp, Sertifisert Tomatiskonsulent, Homeopat, NAN med utstrakt etterutdanning innen veiledning, soneterapi, øreakupunktur, energiforståelse, blomsteressenser, naturmedisin, administrasjon og ledelse.

  I tillegg til å ha administrativt ansvar for Senter for livshjelp, har Reidun Myskja hatt egen praksis som homeopat siden 1979, med veiledning og en egenutviklet, meget virksom og avansert variant av soneterapi. Hun er også spesialist på naturprodukter basert på aloe vera og er utdannet hos Bob Moore i spirituell psykoterapi sammen med Audun Myskja.

 • Ranveig Stadven

  Sekretær

  Ranveig er tidligere tannlegesekretær, og hært hos oss siden 2003.

Kontakt oss på

telefon: 64 91 39 90/41 40 92 00
epost: info@livshjelp.no